"Als automatiseerder die
zich specifiek en uitsluitend
richt op de branche voor bloemen, planten en accessoires is Uniware doorlopend bij een groot aantal sierteelt projecten betrokken."
Wij zijn zeer verheugd dat de FPP-groep onlangs de keuze heeft gemaakt om zich aan te sluiten bij FloraConnect. Deze toonaangevende groep van handelsbedrijven in de sierteeltsector zal, in navolging van Profitplant, het FloraConnect systeem gaan gebruiken om haar leveranciers in staat te stellen alle producten van de juiste barcodelabels te voorzien.

"De producten die FPP inkoopt bij haar kwekers, hoeven binnenkort niet meer in de verwerkingsruimte van de FPP uit de verpakking gehaald te worden om het labelen te kunnen verzorgen. Dit komt de kwaliteit en daarmee de houdbaarheid van de planten ten goede. Ook de logistieke afhandeling bij FPP zal hierdoor een stuk efficiënter kunnen verlopen. Op deze wijze kunnen wij sneller een grotere hoeveelheid handel in de zelfde ruimte verwerken. Dit is voor alle betrokkenen in de keten van belang. Meer handel tegen uiteindelijk lagere logistieke kosten." , zo meent FPP.

Momenteel maken 150 vooraanstaande potplantenkwekers gebruik van de mogelijkheden die FloraConnect biedt. FPP en Uniware zijn ervan overtuigd dat dit aantal de komende maanden flink zal uitbreiden.
Ondertekening van het contract. Van links naar rechts: Jan v.d. Wel (directeur Disva b.v.), Ruud Hartog (directeur Uniware Computer Systems b.v.), Rick v.d. Eijk (directeur Diskoflora).
Klik hier voor het complete persbericht.