"Als automatiseerder die
zich specifiek en uitsluitend
richt op de branche voor bloemen, planten en accessoires is Uniware doorlopend bij een groot aantal sierteelt projecten betrokken."
Persbericht 21-09-2009. Bron: Uniware Computer Systems B.V., Vlaardingen

Actueel aanbod en voorraad van 4-Attention direct beschikbaar in webshop exporteur.

Groothandel in bloemisterijartikelen 4-Attention en Bloemen- en Plantenexporteur W.K. Heyl jr. b.v. wisselen volledig automatisch hun aanbod, voorraad en bestellingen uit.


4-Attention is een groothandel in bloemisterijartikelen en accessoires, zij leveren aardewerk, glaswerk, allerhande bindmaterialen en decoratiematerialen voor de bedrijven in de bloemen- en plantenbranche, voornamelijk de groothandel en Cash & Carry's. W.K. Heyl jr. b.v. is één van die klanten en richt zich op de (online)verkoop van bloemen, planten en accessoires aan bloemisten in Duitsland.

Koen Heyl, directeur van W.K. Heyl jr. b.v vertelt enthousiast: "Wij hebben ervoor gekozen om de inkoop van planten en accessoires uit te besteden. Zo lopen we geen voorraadrisico, en hoeven we geen specialisten in dienst te nemen die het assortiment van deze productgroep onderhouden. 4-Attention onderhoudt haar assortiment en voorraad in hun eigen systeem. Ons verkoopsysteem is sinds kort online gekoppeld aan dat systeem en we kunnen zo het aanbod naar onze klanten op een simpele manier actueel houden. Een hele verbetering, want op de traditionele manier (via aanbiedingslijsten) is het up-to-date houden van ons assortiment haast niet meer te doen. Dan pak je net die laatste trend, of dat nieuwe artikel niet mee of bied je te vaak handel aan die niet meer leverbaar is."

"Voor 4-Attention biedt deze manier van werken grote voordelen. We krijgen de klantorders van Heyl meerdere keren per dag binnen en kunnen deze dan direct automatisch verwerken. Onze voorraden worden bij elke bestelling direct bijgewerkt, zodat we onze klanten, en vervolgens de klanten van onze klanten de beste leveringsgarantie kunnen bieden. Onze softwareleverancier Uniware Computer Systems heeft dit project voortvarend opgepakt. Vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke realisatie van de berichtuitwisseling met het systeem van Alfa Automatisering waar W.K. Heyl jr. b.v. mee werkt." aldus Anneke Noort van 4-Attention.

Noot voor de redactie:

Klik op onderstaande link voor aanvullend materiaal: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Uniware Computer Systems B.V., Pieter 't Hart - 010-2854220, pieter@uniware.nl
óf
4-Attention, Anneke Noort - 0174 747 650, anneke@4-attention.com
óf
J.K. Heyl, Koen Heyl - 0174 671 902, koen@heyl.nl